top of page

YRITYSJOOGA

tilausjooga oulu avara jooga

JOOGA YRITYKSILLE JA TILAUSRYHMILLE OULUSSA

Tilausjoogaa Oulussa TYHY-, TYKY-, virkistys- ja tiimipäiville

Tilaustunnit ja yritysjooga Oulussa ja Oulunseudulla kaiken kokoisille työyhteisöille ja kaveriporukoille. Vietä kehoasi ja mieltäsi rentouttava, vahvistava tai hemmotteleva joogahetki ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Jooga voidaan pitää yksittäisenä tuntina esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivänä, osana pikkujouluja tai vaihtoehtoisesti rakentaa henkilöstönne hyvinvointia tukeva jatkuva joogaohjaus tai joogakurssi sekä harjoitusohjelmat. Muut työhyvinvoinnin palvelut löydät tästä.

Jooga järjestetään paikan päällä teidän tiloissanne Oulussa tai Oulunseudulla. Vaihtoehtoisesti Avara voi järjestää tilat ja kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella tai halutessanne etänä.

Alla on muutamia ideoita teille räätälöityä joogaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele lisää mahdollisuudesta panostaa henkilöstönne hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen.

  • Ulkojooga - Joogaa puistossa, metsässä, rannalla tai pihalla. Sään sattuessa kohdilleen ulkona joogaaminen on hieno, virkistävä ja yhteisöllinen kokemus

  • Toimistojooga - Erityisesti paljon istumatyötä tekevien hyvinvoinnille korvaamaton apu

  • Syvärentouttava jooga - Täysi rentoutus, irti päästäminen ja lepohetki samassa paketissa

  • Äänimaljarentoutus - sointukylpy äänimaljoilla, gongeilla ja muilla rentouttavilla instrumenteilla

Kiitos yhteydenotosta!

avara jooga - tilausjooga yritysjooga oulu
Äänimaljarentoutus ja sointukylpy Oulu_e
bottom of page