top of page

Virkistyspäivä Oulussa

tilausjooga virkistypäivä oulu avara jooga

JOOGA YRITYKSILLE JA TILAUSRYHMILLE OULUSSA

TYHY-, TYKY-, virkistys- ja tiimipäiville

Jooga ankkur

Tilaustunnit ja yritysjooga Oulussa ja Oulunseudulla kaiken kokoisille työyhteisöille ja kaveriporukoille. Vietä kehoasi ja mieltäsi rentouttava, vahvistava tai hemmotteleva joogahetki ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella.

 

Jooga voidaan pitää yksittäisenä tuntina esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäivänä, osana pikkujouluja, tai vaihtoehtoisesti rakentaa henkilöstönne hyvinvointia tukeva jatkuva joogaohjaus tai joogakurssi sekä harjoitusohjelmat. Muut työhyvinvoinnin palvelut löydät tästä.

Jooga järjestetään paikan päällä teidän tiloissanne Oulussa tai Oulunseudulla. Vaihtoehtoisesti Avara voi järjestää tilat ja kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella tai etänä.

 

Hinta alk. 150€ / tunti + alv. 10%

(Hinnoittelu perustuu osallistujien määrään, ajankohtaan, joogamattojen ym. tarpeeseen ja mahdolliseen tilavuokraan)

Alla on muutamia ideoita teille räätälöityä joogaa varten. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustele lisää mahdollisuudesta panostaa henkilöstönne hyvinvointiin ja tyytyväisyyteen.

 • Ulkojooga - Joogaa puistossa, metsässä, rannalla tai pihalla. Sään sattuessa kohdilleen ulkona joogaaminen on hieno, virkistävä ja yhteisöllinen kokemus

 • Toimistojooga - Erityisesti paljon istumatyötä tekevien hyvinvoinnille korvaamaton apu

 • Syvärentouttava jooga - Täysi rentoutus, irti päästäminen ja lepohetki samassa paketissa

Sointukylpy äänimaljoilla

Äänimaljarentoutukset

Äänimaljoilla voidaan luoda kehoa ja mieltä syvärentouttavia kokemuksia. Rentouttava vaikutus perustuu äänen värähtelyn resonanssiin kehossa ja tietysti tyynnyttäviin ja kauniisiin äänimaisemiin, joita äänimaljat tuottavat oikein käsiteltyinä.

Sointukylpy voi johdattaa syvään palauttavaan tilaan - puoliuneen tai jopa uneen, joka uudistaa oloa päästä varpaisiin. Sinun ei tarvitse tehdä tai saada aikaiseksi mitään sointukylvyn aikana. Voit yksinkertaisesti rentoutua joogamatolla lämpimän viltin alla tyynyjen tukemana.

Avara Joogan sointukylvyissä on yleensä osana ääneen keskittyvä mindfulness-meditaatio ja tarvittaessa voimme yhdistää restoratiivisen joogan yksinkertaisia palauttavia asanoita eli liike-asentoja harjoitukseen. Myös hetki rauhallista hiljaisuutta on aina osana sointukylpyä.
 
Äänimaljarentoutuksilla saattaa olla mm. seuraavanlaisia vaikutuksia

 • Parantunut unenlaatu

 • Keskittymiskyvyn ja luovuuden kasvu

 • Stressitason lasku

 • Rentoutunut olotila

 • Jännitteiden purkaminen kehosta

 

Mukaan tarvitset mukavan pehmeät ja lämpimät vaatteet. Halutessasi voit ottaa oman viltin, tyynyn ja tietysti villasukat!

Huom! Nämä eivät ole äänimaljahierontaa, jossa äänimaljoja asetellaan kehon päälle vaan maljat soivat erillään osallistujista. Kyse ei ole myöskään parantamisesta tai hoitamisesta, vaan luonnollisesta ihmisen kehon omia voimavaroja palauttavasta syvärentoutumiseen perustuvasta kokemusta.

Äänimaljarentoutus ankkuri
Äänimaljarentoutus ja sointukylpy Oulu

Hyvinvointipäivä luonnossa

Hyvinvointipäivä luonnossa

Hyvinvoinnin vaalimista ja syväpalautumista luonnon rauhassa

Virkistyspäivä Oulu Loppula luonto

Vietä ihana palauttava päivä Oulun tulevan luonnonsuojealueen Sanginjoen liepeillä metsäisillä poluilla kulkien, sammaleella levähtäen ja kuuman juotavan äärellä nuotiolla pysähtyen.

 

Järjestä hyvinvointipäivä, jolla on oikeasti vaikutusta.

 

Päivä koostuu yhdessä ennalta valikoiduissa kiireettömissä aktiviteeteissä kuten syvärentouttavassa tai lempeästi lämmittävässä joogassa, äänimaljarentoutuksessa, mindfulness-harjoituksessa ja luonnossa rennosti oleskelusta ja kävelystä kaikki aistit valppaana. Voimme tarvittaessa järjestää myös työhyvinvointikoulutuksia hyvinvointipäivään

 

Palauttavat aktiviteetit järjestetään sään ja vuodenajan sekä toiveidenne mukaisesti ulkona tai sisällä ihastuttavassa juuri remontoidussa Loppulan luontokeskuksessa, jossa nautitaan myös lounas ja välipalat.

Mitä Hyvinvointipäivä luonnossa voi sisältää?

 • Syvärentouttava jooga tai hellästi avaava kehonhuollollinen jooga 45 - 75min. (sopii kaikille eikä vaadi suuria fyysisiä ponnisteluja tai notkeutta)

 • Rentouttava sointukylpy äänimaljoilla 20 - 75 min.

 • Mindfulness-harjoituksia 15 - 30 min.

 • Hengitysharjoitus 10 - 15min.

 • Koulutuksellista sisältöä työhyvinvointiin liittyen 0 - 4 h

 • Kävelyä ja pysähtymistä metsässä

 • Nokipannukahvit luonnossa

Kaikki sisällöt voidaan toteuttaa sisätiloissa tai ulkona luonnossa. Voimme sopia etukäteen mitä sisältöjä otetaan mukaan  tai voin järjestää teille ennalta suunnitellun kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella

 

TARJOILUT: aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit. Päivän kesto 6-8h

HINTA: Alk. 1900€ + alv. 24%. Maksimi osallistujamäärä 15 henkeä. Kysy tarjousta!

 

SIJAINTI: Loppulan luontokahvila. Sanginjoentie 1101, 90660 Oulu

Loppulan luontotalo on uusi kokous- ja tapahtumatila noin 17 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Talo tarjoaa kotoisat puitteet  erilaisiin yritystapahtumiin. Sanginjoen uusi luonnonsuojelualue reitistöineen lähtee aivan pihapiiristä. Taloon mahtuu ympärivuoden noin 40 henkilöä ja touko-syyskuussa lisätilaa antaa tunnelmallinen tallirakennus sekä katettu terassi. Piha-alueella onrunsaasti toimintatilaa sekä tulipaikka. Kokoustarjoilut järjestyy ja talolla on anniskeluoikeudet.

virkistystä luonnosta Oulussa
avara jooga - tilausjooga yritysjooga oulu
nokipannukahvit virkistyspäivä oulussa avara jooga
Yhteystieto ankkuri

Kiitos yhteydenotosta!

Coronaria-tyoterveys-logo1_edited.png

Anna-Liisa Hurskainen

Coronaria Työterveys

"Avara Joogan Joonatanin pitämä rentoutusjooga oli erittäin hyvä ja rentouttava, liikesarjat oli hyvin valikoitu meidän kohderyhmälle. Rauhallinen ilmapiiri, sopivassa määrin kevyttä taustamusiikkia ja kongin kumahduksia sekä ohjaajan rauhallinen ohjeistus, sai ajatukset pois kaikesta muusta. "
lapland hotels logo_.jpg

Tiina Vähäkuopus

Lapland Hotels

"Kiitos paljon Avara Jooga ainutlaatuisesta joogatunnista. Henkilökuntamme virkistyi kivasti joogan parissa ja tunti oli sopivan tasoinen myös aloittelijoille. Nyt meillä on jälleen virtaa palata takaisin työn ääreen."
bottom of page