top of page

HINNAT

Rento joogaaja -paketti: Osallistuminen viidelle (5) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Alennushinta 5.4.-30.5.!

59  euroa (sis. alv 10%) Norm. 65€

 

Ahkera joogaaja -paketti: Osallistuminen kymmenelle (10) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Alennushinta 5.4.-30.5.!

99  euroa (sis. alv 10%) Norm. 120€

 

Joogaguru -paketti: Osallistuminen kahdeksalletoista (18) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 180  euroa (sis. alv 10%)

Superguru -paketti: Osallistuminen kolmellekymmenelle (30) kerralle yhden kauden (kevät) aikana.

Hinta: 270  euroa (sis. alv 10%)

Kertakäynti 15 euroa (sis. alv 10%)

Voit jakaa kertasi miten haluat minkä tahansa tarjottujen viikkotuntien kesken, eikä sinun tarvitse ilmoittaa etukäteen meille, mille tunneille olet tulossa.

 

Kerrat tulee käyttää kuluvan kauden aikana (esimerkiksi kevätkaudella 9.1.- 30.5. 2024), eikä käyttämättä jääneistä kerroista palauteta maksua.

Tunnit ovat viikkotunti -tyyppisiä, joten voit ilmoittautua ja osallistua niille milloin tahansa, myös kauden alkamisen jälkeen.

Sarjakortti on henkilökohtainen, mutta voit lahjoittaa yhden sarjakorttisi (per sarjakortti) kerroista nimeämällesi läheiselle, jos haluat.

Kun tulet ensimmäistä kertaa Avara Joogalle tai haluat tilata uuden sarjakortin, ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumista varten tarvitsemme tiedon minkä / mitkä joogapaketit hankit. Tarvitsemme myös koko nimesi, postiosoitteen, puhelinnumeron sekä tiedon siitä, haluatko käyttää liikuntaetuja maksamista varten. Ilmoita myös haluatko maksaa kortilla paikan päällä vai sähköpostilaskulla.

Voit myös ilmoittaa meille mistä tunneista olet erityisen kiinnostunut. Tämä ei sido sinua juuri niille tunneille osallistumiseen, mutta antaa meille ohjaajille osviittaa tuntien kysynnästä etukäteen.

Kun olet ottanut meihin yhteyttä ensimmäisen kerran, ei sinun tarvitse ilmoittautua millekään tunnille erikseen vaan voit tulla tunnille ilman yhteydenottoa :)

Jos sinulla on herännyt kysymyksiä ennen ilmoittautumista, vastaamme mielellämme. Lähetä meille postia tai soita alla olevien yhteystietojen mukaisesti.

joonatan@avaravalmennus.fi

+358 50 300 3933


HUOM! Meillä käyvät yleisimmät liikuntaedut (mm. Smartum, ePassi, Edenred)

Meiltä saa myös lahjakortteja <3

edenred käy avara joogalla
epassi käy avara joogalla
smartum käy avara joogalla

Tilaa joogapaketti ja ilmoittaudu

Valitse

Kiitos viestistäsi! Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.Tarkistathan roskapostilaatikkosi jos tilasit uutiskirjeen.

eerika suositus avara jooga.jpg

Eerika Salo

“Avara joogan tunneilla on ollut alusta saakka ilo käydä. Ohjaajat Hannele ja Joonatan ovat ihania, lämpimiä, ammattitaitoisia ja luovat saliin turvallisen, rennon sekä suoritusvapaan ilmapiirin. Olen tykännyt, kun on mahdollista vaihdella erilaisten joogatuntien välillä. Erilaiset Avaran järjestämät joogaworkshopit ovat myös olleet huippuja. 😊"
minna k suositus avara jooga.jpg

Minna Kuisma

"Olen käynyt Hannelen ja Joonatanin tunneilla jo useamman vuoden ajan. He ovat molemmat todella ammattitaitoisia ja lämpimiä sekä myös rentoja joogaopettajia. Koen tärkeänä, että joogatunti on kokonaisvaltainen kehon voiman ja liikkuvuuden harjoitus, mutta myös mieltä tasapainottava ja rauhoittava harjoitus."
ulla v suositus avara jooga_edited.jpg

Ulla Virranniemi

“Olen käynyt jo pari vuotta säännöllisesti Avara Joogan tunneilla. Sekä Hannele, että Joonatan ovat hyviä, lämminsydämisiä ja osaavia ohjaajia, jotka osaavat ottaa huomioon myös jokaisen joogin erityistarpeet. Tunneista löytyy mukavasti vaihtelevuutta, joten ihan aloittelija pääsee helposti mukaan, mutta kokeneellakin joogilla on mahdollista haastaa itsensä.”

Tarja

“Hannele ja Joonatan ovat todella taitavia ja huomioivia ohjaajia. Tunneilla on aina jotakin uutta ja erilaista, mutta tunnelma rauhallinen ja turvallinen. Joogatunnin jälkeen tunnen, että vartaloni osat ovat oikeilla paikoillaan ja henki kulkee paremmin!"

Katja

"Hannele ohjaa suurella sydämellä ja lempeällä otteella. Jokaisen tunnin jälkeen keho ja mieli oli tasapainossa ja olo oli onnellinen."

Riikka

"Joonatan ohjaa joogaa ilolla ja taidolla! Tunnit ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Joka kerta tunnilta lähtee rennompana ja vahvempana kuin tullessa oli. Jumit, kivut ja stressi helpottavat. Suosittelen lämpimästi Avara joogaa!"

Pirkko

Hannele ja Joonatan tarjoavat laadukkaita ja monipuolisia joogatunteja. En tiedä mitään parempaa satsausta omaan itseeni kauas tulevaan kuinjooga, joka vahvistaa syvempiäkin lihaksia, parantaa ryhtiä ja tasapainoa sekä lisää liikkuvuutta ja notkeutta. Lisäksi tunneilta saa hyvän mielen ja olon!
bottom of page