top of page

TUNTIKUVAUKSET

DYNAAMINEN HATHA

jooga oulu - dynaaminen hatha avara joog

Ma 17:30 -18:45, To 17:00 -18:15

Dynaaminen Hatha on monipuolinen joogaharjoitus, joka lisää niin voimaa, kestävyyttä, notkeutta kuin liikkuvuuttakin. Tunti koostuu hengitys- tai läsnäoloharjoituksesta, aurinkotervehdyksistä ja asanaharjoituksesta, ja päättyy loppurentoutukseen.

 

Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, ja teemme harjoitteita myös erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Ohjaaja näyttää asanoista vaihtoehtoja helpommasta haastavampaan, jolloin opetus on yksilöllistä ja kaikille löytyy senhetkiseen tilanteeseen sopivin vaihtoehto. Tutustumme tunnilla myös hieman tuntemattomampiinkin asanoihin, joten kokeneemmatkin joogit löytävät tältä tunnilta taatusti uutta opittavaa!

LEMPEÄ HATHA & FLOW

avara jooga lempeä hatha ja flow hannele

Ti 17:30 - 18:45

Lempeä tunti, joka koostuu hengityksen tahdissa pehmeän rauhallisesti etenevästä flowsta, välillä asanoissa eli joogan asennoissa pidempäänkin viivähtäen. Tunti alkaa lempeällä läsnäolo- tai hengitysharjoituksella ja loppuu tyynnyttävään loppurentoutukseen.

 

Tunnin teema vaihtelee harjoituksesta toiseen, kuitenkin aina lempeys säilyttäen. Tunnilla tehdyt asanat ovat kehoa lempeydellä lämmittäviä, avaavia, rentouttavia ja palauttavia. Lempeä Hatha & Flow sopii niin aloittelevalle kuin kokeneemmalle joogille.

DYNAAMINEN FLOW

dynaaminen flow jooga avara jooga jooga oulu

Ke 17:00 -18:15

Dynaaminen flow jooga on aktiivista joogaa, joka kehittää notkeutta, voimaa, hengityskapasiteettia sekä keskittymistä ja läsnäoloa liikkeessä. Flow joogassa eri liikkeet ja asennot eli asanat sidotaan sulavasti yhteen mm. hallitun rytmikkään hengityksen avulla, luoden joogalle nimensä mukaisen, virtaavan ominaisuuden. Tällä tunnilla voi tulla hiki, mutta on hyvä muistaa, että tätäkin joogaa tehdään aina oman jaksamisen ja osaamisen lempeissä rajoissa. Tunnit vaihtelevat sisällöltään hieman kerrasta toiseen, mutta aktiivinen ja tietoisesti tekevä pohjavire on aina läsnä. Tunti soveltuu parhaiten niille, jotka ovat jo tutustuneet joogan alkeisiin tai omaavat muuten liikuntataustaa.

PALAUTTAVA JOOGA

avara jooga palauttava jooga

Ke 18:20 -19:35

Palauttava jooga on hyvää vastapainoa hektiselle elämälle ja esimerkiksi aktiivisille liikuntaharrastuksille. Tällä tunnilla palautetaan kehoa ja mieltä pitkään kestävillä syvärentouttavilla asennoilla ja päästetään irti suorittamisesta ja puristamisesta. Painotus on venyttävissä ja rauhoittavissa tekniikoissa, jotka saavat palautumisreaktion ja rentoutumisen käyntiin. Tunnilla käytetään useita erilaisia palauttavia tekniikoita, joihin lisätään mausteeksi mindfulnessia eli tietoisen läsnäolon taitoja.

Tietoa Oulun joogatunneista
 

Suosittelemme oman joogamaton tuomista tunneille, mutta meiltä löytyy myös lainamattoja, jos et vielä omaa mattoa omista. Pyyhe ja juomapullo on hyvä ottaa myös mukaan.

Saavuthan tunneille ajoissa, mieluiten n. 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Joogasalin puolelle saavuttuasi pyydämme hiljaisuutta, jotta kanssaharrastajat voivat pysähtyä ja hiljentyä ennen varsinaisen harjoituksen alkua. Pukuhuoneen puolella iloinen rupattelu on hyvin tervetullutta! :) Ethän tuo myöskään matolle puhelinta.

Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä pukuhuoneissa ja salille tullessasi.

Avara Joogan asiakkaita ei ole vakuutettu järjestäjien puolesta, vaan tunnit ovat omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan siis, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että harjoitukset tehdään mahdollisimman turvallisesti, mutta osallistut joogaharjoituksiin omalla vastuullasi.

 

Tiloista löytyvät modernit pukuhuoneet vessoineen ja suihkuineen.

Kaikki tunnit pidetään Salmelantie 3:ssa Oulun Myllytullissa Peilisalissa. HUOM! Peilisali ei ole suuri liikuntasali Kisälli, vaan pääovesta sisään ja vasemmalle pienempään saliin. Jos tulet autolla, pyydä meiltä parkkikoodia, jolla pääset maksuttomaan parkkiin tilojen viereen. Parkkikoodilla saat myös ulko-oven auki.

bottom of page