top of page

WORKSHOPIT

JOOGA OULUSSA

JOOGAN KÄSITASAPAINOT -WORKSHOP

SU 19.5. 12:00 - 14:30

Tässä workshopissa tutustumme käsitasapainojen kiinnostavaan maailmaan aloittamalla muutamalla helpommalla käsitasapainolla, sisältäen valmistavat asanat ja harjoitteet, joiden avulla pääset oppimisessa hyvin ja turvallisesti alkuun. Kokeneemmat käsitasapainoilijat puolestaan pääsevät tutustumaan asanoiden haastavampiin variaatioihin ja harjoitteisiin. Workshop soveltuu kaikentasoisille joogaajille.

 

Matka kohti käsitasapainoja kasvattaa sitkeyttä ja kärsivällisyyttä, mutta myös palkitsee avaamalla uusia näkökulmia, vahvistamalla käsivarsia ja keskivartalon lihaksia, ja tietysti kehittämällä tasapainoa. Kehon lisäksi käsitasapainoja harjoitellessa voimistuu myös luottamus omaan itseen, kun uskaltautuu kokeilemaan!

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan -nähdään matolla.

 

Tarjolla on pientä purtavaa ja lämmittävää juotavaa.

 

 

Hinta: 45€

 

Sisältäen ohjelman mukaiset harjoitukset sekä pientä purtavaa ja teetä. Mahdollisuus maksaa myös eri liikuntaeduilla tai Avara Joogan käyntikerroilla (1x kortilta + 35 EUR). Maksu laskulla sähköpostilla tai paikan päällä kortilla.

 

 

Ilmoittaudu:

 

Lähetä ilmoittautumisesi osoitteeseen

joonatan@avaravalmennus.fi

 

 

Ohjaajat:

 

Hannele ja Joonatan

 

 

Paikka:

 

Kuntokeskus Kuntoykkönen

Kansankatu 47

 

 

Alustava ohjelma:

 

12.00-12.30 Kehon lämmittävä valmisteleva joogaharjoitus


12.30-13.30 Käsitasapainot, osa I: Kakasana ja Parsva Bakasana. Helpommat ja haastavammat variaatiot.


13:30-13:45 Teetä & pientä purtavaa


13.45-14.30 Käsitasapainot, osa II: Bhujapidasana ja Mayurasana. Helpommat ja haastavammat variaatiot.

 

Tarvittavat välineet: Tarjolla on mattoja, vilttejä, blokkeja ja bolstereita järjestäjien puolesta, mutta voit ottaa mukaan halutessasi myös omat joogavälineesi. Lisäksi tarvitset joogaan soveltuvat pehmeät ja mukavat vaatteet. Ota myös college-housut ja paita tai muuta lämpimämpää vaatetusta.

 

Vakuutukset ja vastuu: Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu järjestäjien puolesta, vaan tapahtuma on omaa vapaa-aikaasi. Huolehdithan siis, että tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat, että harjoitukset tehdään mahdollisimman turvallisesti, mutta osallistut sekä workshoppiin että sen harjoituksiin omalla vastuullasi. Meditaatioihin ei suositella osallistumista, jos sinulla on akuutti mielenterveysongelma.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Avara Joogan kevään workshopit.jpg
bottom of page